Matcha Gyokujou bio 20g

20,95

Groen biologisch ceremonieel Japans matchapoeder van zeer goede kwaliteit – in afsluitbaar blik

Deze matcha heeft een licht zoete smaak, crèmige textuur en een zacht tanninegehalte. Toetsen van spinazie en groene vegetatie. Diepgroen.

Best bewaren in de koelkast.

Categorie:

Beschrijving

Deze mooie kwaliteit bio matcha van de Oku Midorustruik is gemaakt van de fijnste, met de hand geplukte theebladeren bij de familie Morimoto uit Kyushu, Myazaki, Japan.

Matcha is een traditioneel verwerkte groene thee afkomstig uit Japan. Door afdekking krijgen de blaadjes een diepgroene kleur. Na de oogst worden de bladeren gedroogd en zeer fijn gemalen tussen granieten molenstenen. Het zo fijn malen duurt erg lang.

  • 35 of 70ml water (dunne of dikke matcha) voor 1 à 2 bamboelepeltjes matchapoeder
  • 75-80°C (anders bitter!)
  • 45 sec. opkloppen met de chasen in M-beweging
  • Chasen en theekom vooraf weken in warm water.

Bijkomende informatie

Gewicht 20 g

Andere suggesties…